Hjælp os til at blive bedre
Oplever du på fejl eller besvær på vores hjemmeside, vil vi blive glade hvis du fortæller os om det.

Vi kan ikke besvare din kommentar har du behov for at komme i kontakt med os kan du benytte vores kontakt side.
Kode
Indtast kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Tagpap
Det stærke og fleksible tag
I dag ses moderne tagpaptage på flere og flere byggerier. Nye såvel som gamle. Det skyldes for det første, at fagfolk er overbeviste om tagets store styrke og lange holdbarhed. For det andet betyder tagpappets smidighed, at der er uendeligt mange arkitektoniske muligheder, hvilket passer perfekt til den moderne byggestil, hvor traditionelle former og hældninger udfordres.

Hvad er et tagpap tag?
Icopal tagpap produkter er solidt opbygget. De gamle dages pap er erstattet med polyesterfibre, der gør brud stort set umulig. På begge sider af fiberkernen er der et tykt lag bitumen med SBS-kunstgummi (asfalt tilsat syntetisk gummi), der giver maksimal klæbestyrke og elasticitet. Vælges tolagsløsninger får man endnu en fiberkerne og yderligere to lag bitumen med SBS-gummi, hvilket giver ekstra levetid. Øverst er Icopal-produktet bestrøget med et beskyttende lag stengranulat af naturskifer.
 

Hvorfor vælge tagpaptag?
Uanede muligheder
Kort sagt er mulighederne mange. Hvad enten der er tale om tag til private parcelhuse eller til større og mere krævende industrielle byggerier, så har Icopal produkterne. Vi tilbyder desuden tagpap i mange farver og med forskellige markeringer til dem, der ønsker en særligt tagprofil. Markeringer kan laves både vandret og lodret - med henholdsvis planke- eller listedækning.


Perfekt til både nybyggeri og renovering
Tagpap kan anvendes til de fleste tagtyper og er utrolig nem at forme efter konstruktionen, hvorfor det har været meget anvendt de seneste år hvor de traditionelle former er blevet udfordret. Men tagpap er ligeledes yderst anvendelig til renovering da tagpappen kan lægges direkte oven på det gamle tag og man således kan slippe for omkostningerne til bortskaffelse af taget.

Taget du kan regne med
Icopal tilbyder flere forskellige garantiordninger på tagpap. På 400-serien gives 10 års produktgaranti, mens der følger en 15 års produktgaranti med vores 500-serie. J&B Tagenterprise benytter kun 500 serien.

Icopal PLUS Garanti
Derudover har Icopal indgået et samarbejde med en række udvalgte tagentreprenører, som lever op til vores strenge krav om erfaring, kvalitetssikringssystemer, løbende uddannelse og økonomisk soliditet. Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde en Icopal PLUS Garanti, hvis du vælger en løsning med de stærke SBS-produkter i Icopals 500-serie og får dit tag lagt af en af vores samarbejdspartnere. Med Icopal PLUS Garanti opnås der 15 års fuld garanti for skader og mangler på både materialer og udførelse samtidig med, at også følgeskader er dækket. Garantien giver dig den ultimative sikkerhed for et problemfrit tag
Copyright © J&B Tagentreprise ApS - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3