top

Miljø

Derbigum ventede ikke på Kyoto.
Derbigum har nu i mere end 20 år været intensivt engageret i forskning og udvikling af nye og bæredygtige produkter. I dag fortsætter virksomheden med at søge efter alternative sammensætninger til sine produkter ved at bruge råmaterialer, der fører til lavere CO2 -udslip.

 Den globale opvarmning og CO2-problemerne er for tiden på sit højeste. Som en reaktion herpå er Derbigum stolt af at præsentere en række bæredygtige produkter. Som den første i verden introducerer Derbigum nu en serie af flydende produkter, der er fri for opløsningsmidler og volatile organiske forbindelser (VOCs).


Grøn innovation

Genanvendelse uden kvalitetsændringer
Siden 1999 har Derbigum genanvendt ca. 4.000 ton bitumen om året. Bitumens kvalitet ændrer sig ikke – du kan sammenligne den med guld, som smeltes og genstøbes – og er derfor perfekt egnet til produktion af nye membraner.
Derbigum bestræber sig på at realisere en udnyttelse på 100% af genbrugte og organiske materialer under produktion. Denne kombination sikrer, at det færdige produkt igen er helt genanvendeligt.


60 års levetid

Derbigum tage skal skiftes efter 60 år Mens andre tagdækninger ofte skal skiftes efter kun 15 år, er Derbigum membraner stadig stærke efter 30 år. Pålægning af et nyt lag vil endog øge levetiden helt op til 60 år!
 Dette er blevet påvist gennem uafhængige undersøgelser. Efter denne lange livscyklus kan de gamle tagdækninger igen forarbejdes til første klasses tagmembraner.

Hent miljø-brochure her

Spørgsmål? Ring 43 69 65 69


Relaterede dokumenter:

J&B Tagentreprise ApS

Hos J&B Tagentreprise ApS kan du altid få inspiration og viden.

ADRESSE

Bjerringbrovej 110
2610 Rødovre
P: (45) 43 69 65 69

FOLLOW US

© Copyright 2020 J&B Tagentreprise ApS